Nem hivatalos Xposed for Galaxy Note 5 kiadott

October 6, 2022 0 By qixa

Galaxy Note 5 Az új bejegyzés a Samsung Note sorozatában egy erőteljes eszköz, amely képes minden forduló előadást kínálni. A Galaxy Note5 Touchwiz UI az Android Lollipop 5.1.1 alapján különböző szoftveralkalmazások fejlesztéseit kínálja a TouchWiz múltbeli iterációi során, amelyek ma már simábbnak érzi magát. Ha azonban energiája egyéni, akkor valószínűleg sokkal több szoftveralkalmazás -funkciót és fejlesztéseket szeretne hozzáadni az 5. megjegyzéshez, akkor ezt megteheti az XPosed Framework készülékre történő telepítésével.

Az Xposed Framework lehetővé teszi a modulok beállítását a készüléken, amely bizonyos funkciókat végez, és sokkal több funkciót ad hozzá az eszközhöz. Nemrégiben arra késztették, hogy a Samsung legfrissebb zászlóshajójával dolgozzon. Íme az útmutató, pontosan hogyan állíthatja be az XPosed Framework -t a Galaxy Note 5 -en. Ezt néhány ember értékelte a Galaxy Note 5 -en, valamint bármi, ami úgy tűnik, hogy nekik működik. Itt vannak azok a dolgok, amelyeket követelni fog, valamint a követendő lépéseket.

Olyan dolgok, amelyekre szükséged lesz:

Gyökér Galaxy Note 5

Egyéni gyógyítás, mint például a TWRP telepítve a készüléket

Dezodexált rom

Xposed keretrendszer.zip | xposed-V71-SDK22-TW-ARM64-Custom-Build-Wanam-20150829.zip

Xposed installer.apk | XPosed Installer alkalmazás

Olvassa el ezt: Pontosan hogyan kell gyökerezni, és beállítani a testreszabott gyógyulást a Galaxy Note 5 -en

A követendő lépések:

MEGJEGYZÉS: Készítsen egy Nandroid biztonsági másolatot a ROM-ról, hogy a kockázatmentes oldalon legyen, ha nem tudja, hogy a telefonján működjön, vagy elrontja a készüléket.

Győződjön meg arról, hogy a készüléke gyökerezik -e, valamint van -e egy dezodexed ROM -mal, amely a készülékre van felszerelve.

Töltse le a szükséges adatokat, és másolja azokat a készülék megfelelő helyére.

Indítsa el a készüléket gyógyító módba. Ehhez nagyon először kapcsolja ki a készüléket, majd tartsa be a bekapcsoló gombot, a House gombot, valamint a hangerő -UP gombot pontosan ugyanabban az időben. Amikor látja a „helyreállítási indítás” szöveget, akkor elengedheti ezeket a gombokat.

Miután a gyógyulás elindult, válassza a ZIP -adatok beállítását, és keresse meg az XPosed Framework ZIP fájlt. Most csúsztassa el a telepítés ellenőrzéséhez.

Miután a telepítés befejezte a TWRP -t, megmutatja, hogy a gyorsítótár/Dalvik gyorsítótár törlése, végrehajtja ezt a feladatot.

Most indítsa újra a készüléket, és állítsa be az XPosed Installer alkalmazást.

Ez az, hogy letölthető modulok az Xposed Framework -hez, és élvezze.

Előfordulhat, hogy ezt az Xposed-Uninstaller-TW-ARM64.ZIP fájlt felvillantja az eszközről az XPOZOS Framework-hez, ha azt szeretné kiküszöbölni. Az ehhez szükséges lépések pontosan ugyanazok a Just Flash Uninstaller fájl, a telepítő helyett.

Élvezze az Xposed -t a Galaxy Note 5 -en, és sokkal jobb élményt szerezzen a moduljaival. Csökkentse a lekérdezéseket a megjegyzés szakaszban.