THESE engineering ED jobs ARE OUR type of HACKS

July 31, 2022 0 By qixa

extremely polished all-in-one gear for mentor STEM is one method to technique the problem. Bizonyos esetekben azonban megfélemlíthetők, valamint az elülső kiadások akadályok lehetnek, hogy csak próbáljanak valamit, mielőtt konkrét, amit akarsz elkövetni. [Miranda] is taking a different technique with the goal of making engineering education possible with junk you have around the house. The point is to play around with engineering ideas with having to concern about doing it precisely right, or with precisely the ideal materials. Tudod … hacking!

A Maker Faire Bay Area Booth-nál sok fejlődött olyan tipikus termékek, amelyekkel valószínűleg a kézben van. Inkább örömmel láttam, hogy láttam a popsicle botok, ragasztó, szalma, valamint néhány sztringet. Nagyon félelmetes ahhoz, hogy az egyik végére támaszkodjon, és húzza meg a karakterláncot, hogy felemelje a függeléket, valamint biztosítja a legfontosabb bevezetést a gyártáshoz, valamint a robotika fogalmához. Higgy vissza néhány a lehető leghamarabb felhatalmazó pillanatokra, amikor rájöttél, hogy nem szükséges, mint a Lego, hogy fejlessze a dolgokat. Bármit is használhatsz!

A Booth legjelentősebb az elektromos banjos. Sokabbak sokkal több, mint egy ujjlenyom, húrok, valamint piezo elem. Link egy kis rádiós shack amp / hangszóró kombinációval, valamint hogy elég nagy zajt kapj rájuk. [Miranda] added a 3D printed worry board which she plans to make offered for those who don’t want to fabricate their own worry system. Azokkal együtt vannak egy DJ keverőpanel, amely a palack sapkákra forgatható régi CD-ket használnak, valamint a Salvage tapintási kapcsolókat, hogy interaktivitást biztosítsák nekik.

Van egy terhelés, hogy megnézzük az útmutatók gyűjteményét. A Harry Potter témájú pálcáinak bemutatását szolgáltatta, aki vizet, valamint a másikat lőtt, ami a BBS-t hajtja. Ezek a leginkább nyári munkahelyeket, hogy kezeljék az egyik fiatalokat az iskolából. There are plans to get a membership set biz up as well as running at some point in the future however the directions for the develops will always be offered free.